KÖP

11 & 12 maj 2016

Spezialisterna
Complete

Complete Dance Crew består av sex grymma dansare som skapar rå energi och utmanar fysikens lagar. Under Urban Connection levererar gruppen det rykande färska verket Spezialisterna.

I Spezialisterna utgår dansarna från de känslor som vi alla har inom oss och hur deras liv skulle kunna se ut – på insidan. Ilska, glädje, sorg, avsky, förvåning, rädsla, känslor som både samspelar och motarbetar varandra. Inspirerade av Pixars animerade film ”Insidan ut” gör Complete en streetdansversion av en historia annars lämpad för barn. Lekfullt och med glimten i ögat skruvar de upp volymen och bjuder publiken på slipad och underhållande koreografi med svidande snyggt material.

OM COMPLETE
Medlemmarna i Complete har alla medverkat i stora tv-produktioner och turnéer som Melodifestivalen, Eurovision Song Contest och Talang men även samarbetat med nationella och internationella artister, bland annat Eric Saade, Danny Saucedo, Jennifer Lopez och Black Eyed Peas. De har också visat sina kunskaper i sammanhang som Cirque de Soleil, Streetstar och Bounce.

KÖP

Biljetter

Ambassadörsbiljetter

Föreställningen visas på

Lilla scen

MEDVERKANDE

Dans/koreografi Mario Perez Amigo
Daniel Koivunen
Robin Tumpum Peters
Edin Jusuframic
Joao Assuncao
Dawid Bienkowski
Ljus Tobias Hallgren, Lumination of Sweden
Ljud Jonas Holst, Lumination of Sweden
Foto Olof Ringmar