KÖP

11 & 12 maj 2016

The Unruly Shakedown with Linda Pira

När Unruly Ghal gästade fjolårets Urban Connection sålde de ut på nolltid och i en överbelamrad salong tjöt vuvuzelas och höga rop. Den 17 medlemmar starka dancehall-gruppen som har beskrivits som ”en kraftfull appell för girlpower” och att ”rummet brann av energi”.

Med gruppens uppkäftiga attityd och stenhårda blick inleder de nu Urban Connection tillsammans med superstjärnan Linda Pira. Om man slår ihop alla superlativ som östs över Linda Pira till en hög så når vi med lätthet toppen av Mount Everest. Med The Salazar Brothers och Redline i ryggen tar hon den svenska hiphopen till nya jaktmarker, där hon fäller allt vilt med sina rim. Pira har kammat hem tre Grammis-nomineringar och plockade med brio hem P3 Guld-galans pris för årets låt och årets hiphop/soul.

På Dansens Hus Stora scen möts Unruly Ghal och Linda Pira, uppbackad av Combat Dancers, i en mash up laddad med storslagen scenteknik. När Dansens Hus tekniska styrka får fria händer att skapa teatermagi så kan det sluta precis hur som helst. En rad överraskningar och bestörtningar utlovas när Dj, Mc och stans kaxigaste dansgrupp drabbar samman i Urban Connections mest bombastiska scenshow.

KÖP

Biljetter

Ambassadörsbiljetter

Föreställningen visas på

Stora scen

MEDVERKANDE

Mc Linda Pira
Dj Dj Salla Linda Piras
Dansare Combat Dancers/koreografi:
Anya Estupiñán
Melina Garcia
Nicole Estupiñán
Stina Andersson

Unruly Ghal:
Imenella Mohammed
Melpo Mellz Mouratidou
Nathalie Salomonsson
Sophia Rashid
Andrea Matus Gonzalez
Angela Saidy
Regina Amado
Louise Kalmen
Sara Ideström
Aisa Barry
Cynthia Vasquez
Naim Cortes
Nohemy Palacio
Koreografi Imenella Mohammed
Rut Roos
Melpo Mellz Mouratidou
Combat Dancers
Ljus Tobias Hallgren, Lumination of Sweden
Ljud Jonas Holst, Lumination of Sweden
Scenteknik Nils-Petter Lennartsson
Sebastian Beije
Johannes Fäst
Daniel Cronström