Barn & Unga

 

SKOLFÖRESTÄLLNINGAR

Dansens Hus erbjuder ungdomar i Stockholm att se dansföreställningar på dagtid till  rabatterat pris i samarbete med Stockholms stad och län. För att få tillgång till subventionerade biljetter köper skolan från och med 2014 sina kulturaktiviteter på webbplatsen Kulan och inte hos Dansens Hus. Frågor om föreställningen, tillgänglighet och liknande sker som vanligt hos oss på Dansens Hus men inte själva köpet.

För att boka biljetter till skolföreställningar och få en så kallad ”Kulanpremie”, det vill säga en subvention om 50 kr/biljett för elever i Stockholm stad boka, vänligen boka via
Kulans webbplats

melo – tillhet

Livekonstkollektivet MELO är tillbaka på Dansens Hus med scenupplevelsen Tillhet, som främst riktar sig till unga i gymnasiesärskolan. Med livemusik och dans skapas en konstupplevelse som bygger upp stämningar i rummet där deltagarna sedan befinner sig.

Tis 19 sep kl. 13:00
Ons 20 sep kl. 13:00
Tor 21 sep kl. 13:00

BOKA


Claire parsons co – signal

Signal är en föreställning för alla åldrar. Välkommen till en poetisk, överraskande och egensinnig föreställning där du kan se ljud och ljus röra sig. Här får du sitta, stå och gå. Och hålla någon i handen om du vill!

Mån 6 nov kl. 10:00 & 13:00
Tis 7 nov kl. 10:00 & 13:00

BOKA


khamlane halsacka – ursäkta oss

Ursäkta oss är ett skruvat och humoristiskt dansperformance, en totalupplevelse som tvingar dig att möta dina egna föreställningar om identitet, samhörighet och integration. Platsen är en SFI-lektion. Studenten du själv.

Tor 16 nov kl. 15:00
Fre 17 nov kl. 13:00 & 15:00

BOKA