Hela säsongens program

KÖP

29-30 augusti 2014

Cie Revolution
Bliss

Efter succéföreställningarna Urban Ballet och kommande Rage är nu Cie Rêvolution tillbaka på Dansens Hus för tredje gången med en exklusiv förhandsvisning av sitt nya verk Bliss.

Med Bliss erbjuder Cie Rêvolution en ny mötesplats där hiphopen hittar tillbaka till sin ursprungliga kärna. Det blir en djupdykning i en utlevande och extravagant klubbkultur där stilar som voguing, house och hiphop möts. Den elektroniskt pumpande musiken löper som en brygga mellan jakten på upplevelser och en vision av en förnyad och dynamisk dans som är minst lika mycket ett kulturellt och socialt fenomen som ett musikaliskt.

Utopi och eufori är ledord på den här resan där vi färdas mellan olika tider och stilar, men där det viktigaste är att vara i nuet. Släpp taget och låt dig dras i den smittsamma energin!

Läs mer
KÖP

Biljetter

MEDVERKANDE

Dansare: Lydie Alberto, William Domiquin, Jérôme Fidelin, Romain Guillermic, Jocely Laurent, Sandrine Lescourant, Jérôme Luca, Laura Luca, Marie Marcon, Firebrand Malboneige Miel
Musiker: Yvan Talbot, Philippe Pham Van Tham
Koreografassistenter: Célia Thomas, François Lamargot
Assistent till ledningen: Monique Garcia
Musikaliskt koncept: Yvan Talbot
Ljusdesign och scenografi: Florent Blanchon
Kostym: Hervé Poeydomenge
Ljudmix Kevin Grin
Scenmanager, scenografiassistent: Gilles Muller

 

Boka-tidigt-erbjudande 200 kr/biljett. Erbjudandet gäller t o m den 31 augusti 2014 för alla föreställningar på Dansens Hus med undantag för Stop. Play. Rewind av Fredrik Benke Rydman.

”Det är en stark lust att återvända direkt till källan som motiverar mig i det här nya projektet. En lust att få folk att le, röra på huvudet, vara i stundens berusning […] En längtan efter att hitta mitt crew och låta mig svepas med i den kollektiva euforin, utan varken gränser eller eftergifter.  /Anthony Egéa

Hela säsongens program