1 DEC 2016–5 FEB 2017

Cirkus Cirkör Limits

Stark scenpoesi, hisnande cirkusnummer och medryckande livemusik. Cirkus Cirkör är tillbaka med föreställningen Limits i regi av Tilde Björfors - en föreställning som vill väcka frågor om gränser: politiska, geografiska, fysiska och mentala. Kom och se det omöjliga göras möjligt!


Biljetter & info

Längd: ca 2 tim 10 min inklusive paus
Spelas på: Stora scen
Ålder: Rekommenderas från 10 år


När kan en begränsning bli en möjlighet? På klassiskt Cirkus Cirkörmanér vänder Limits upp och ner på perspektiven. Med kraft, möjlighetsfokus och uppkäftigt engagemang balanseras en värld av flykt och migration mot artisternas personliga gränser. Limits är en uppmaning att sträcka sig utanför vardagens skyddande bubbla; att inte tryggt observera omvärlden utan att sträcka sig ut i det okända. Allt är möjligt!

För idé och regi står Tilde Björfors, Cirkus Cirkörs grundare och konstnärliga ledare samt regissör till stora succéer som Inside Out, Wear it like a crown, Knitting Peace och senast Borders. Den folkinspirerade musiken görs av Samuel ”Looptok” Andersson som komponerat till bl.a. Knitting Peace som visades på Dansens Hus 2013.

I rollistan till Limits märks de guldvinnande språngbrädeartisterna Anton Graaf och Einar Kling-Odencrants, kautschukartisten Manda Rydman som har setts i Wear it like a crown samt parakrobaten/jonglören Peter Åberg och hans luftakrobatpartner Saara Ahola

”Cirkus utan gränser vill väcka debatt”
Läs Svenska Dagbladets reportage om Limits
”I vårt jobb är det katastrof om inte tilliten fungerar”
Träffa två av artisterna i DN:s artikel om tillit
”De är cirkusens Formel 1-förare”
Läs om språngbräde-artisterna i Södra Sidans reportage