Hela säsongens program

KÖP

9-10 september 2014

Complete
Siri

I föreställningen SIRI som delvis arbetats fram i residens på Dansens Hus har dansarna ofrivilligt slukats upp i en virtuell värld och fångats i ett abstrakt universum där människan inte längre styr och ställer. Fantasifullt, överraskande och visuellt kämpar de för att ta sig ut.

Titeln SIRI syftar på den röststyrda iphonefunktionen, där användaren säger vad den vill göra. Tillexempel skicka ett sms, diktera anteckningar eller kolla väderprognosen. Men i föreställningen förflyttas vi 10 år framåt i tiden till en mer utvecklad version av Siri, där man tänjt på gränserna och därmed Siris möjligheter att kommunicera.
Medlemmarna i Complete har alla medverkat i stora tv-produktioner och turnéer som Melodifestivalen, Eurovision Song Contest och Talang men även samarbetat med nationella och internationella artister, bland annat Eric Saade, Danny Saucedo, Jennifer Lopez och Black Eyed Peas. De har också visat sina kunskaper i sammanhang som Cirque de Soleil, Streetstar och Bounce.

SIRI – TRAILER + audience reactions // by Complete Dance Crew from Complete Dance Crew on Vimeo.

KÖP

Biljetter

MEDVERKANDE

IDÉ/KOREOGRAFI/DANS Complete (Daniel Dahlman, Daniel Koivunen, Dawid Bienkowski, Edin Jusuframic, Joao Assuncao, Mario Perez Amigo, Robin T. Peters)
KOMPANI PRODUCENT Edin Jusuframic
VIDEO REGISSÖR Robin T. Peters
KONCEPT DESIGNER Daniel Koivunen
MUSIK PRODUKTION/MUSIK ANSVARIG Mario Perez Amigo
LJUS Tobias Hallgren
LJUD/PROJEKTION Jonas Holst
KOSTYM Elin Ivre
CO-EDITOR Johannes Westling
3D-ARTIST Emil Stålberg
SIRIS RÖST Cherie Cherokee
GRAFISK DESIGN Jesper Olsson
SAMPRODUCENT Dansens Hus
TACK TILL Subtopia och Scandinavian Academy
FOTO Olof Ringmar

Hela säsongens program