All vår publika publika verksamhet är inställd
till och med 31 december.

Den 16e november kom regeringen med ett nytt besked om att ytterligare begränsa antalet människor på offentliga tillställningar från 50 till 8 personer.

– Under hösten har vi kämpat för att med alla till buds stående medel genomföra så mycket scenkonst som vi bara kunnat på ett, för publiken, kompanierna och medarbetarna, smittsäkert sätt. Men regeringens nya beslut och den ökade smittspridningen i Sverige gör att vår bedömning nu är att det inte är möjligt att bedriva vår publika verksamhet, säger Johannes Öhman, teaterchef på Dansens Hus.

Vi kommer att kontakta all publik som detta berör inom de närmaste dagarna och köpta biljetter återbetalas automatiskt. Om vi saknar uppgifter för att kunna genomföra en återbetalning kontaktar vi dig på den mejladress som du använde när du köpte din biljett.

De föreställningar som berörs är Virpi Pahkinen ”Black Rainbow” (18-19, 21 nov), Göteborgsoperans Danskompanis två gästspel med Sharon Eyal/Crystal Pite (2-5 dec) och Hofesch Shechter (9-11 dec), The Lobby ”Room 02:53” (3-4 dec), Johanna Fröjd ”Skiftet” (3-4 dec), Take the floor (5 dec) och Claire Parsons Co (9-10 dec)

– Just nu är kulturen viktigare än någonsin och vi jobbar för att hitta på nya vägar där vi kan fylla på våra sinnen och kroppar med dans, konst och kulturupplevelser, säger Johannes Öhman.

Här på dansenshus.se och i våra sociala medier kan du fortsatt hålla kontakten med oss och vara en del av dansvärlden här i Sverige och globalt.

Ta hand om er.

Fill out my online form.