En ödesmättad, laddad och vild kväll med två verk av internationellt hyllade koreografen Hofesh Shechter.

Biljetter

Föreställningslängd

95 minuter (inkl paus)

24 nov

19:00

25 nov

19:00

26 nov

16:00

Gör dig redo för en virvelvind av koreografisk anarki. Och minns – det finns mer än ett sätt att dö.

I Clowns möter vi en mordisk fraktion. Är dom gycklare? En psykotisk flock? Eller är det vi?  I en olycksbådande och allt mer uppskruvad eufori tävlar dom om vem som kan mörda flest. Allt till ett partitur av pulserande ljus och hummande röster som hypnotiserar oss till att bli åskådare i denna makabra ceremoni. En vämjelig, teatralisk parodi av en värld där våld är ett oändligt spektakel. Hur långt är vi beredda att gå i underhållningens namn?

Kvällens andra del: The Fix är dess motsats. Tempot stillas, musiken mjuknar, dansarna möter oss naket, rått och empatiskt. Även om döden lurar precis under ytan lyser en strimma ljus. The Fix är en injektion med motgift och ett försök att reparera relationen mellan dansarna själva och publiken – en tid att laga de levande.

Double Murder hade världspremiär i september 2021 på Sadler’s Wells i London. Clowns var från början en filmproduktion för BBC. The Fix är Hofesh Shechters första verk för sitt egna kompani sedan den hyllade ”Grand Finale” som visades på Dansens Hus hösten 2019.

Teaser: Double Murder av Hofesh Shechter Company
Biljetter

Dela event:

The mighty contemporary choreographer – a combination of dance-maker and rock star, but with film-director sensibilities.

—The Times

Hofesh Shechter and his company are absolutely at the top of their game ... If you love contemporary dance, then this is an absolute must-see!

—North West End

Läskigt gripande och olycksbådande som fan

—The Guardian