Biljetter

25 jan

19:00

26 jan

19:00

27 jan

19:00

Mari Carrasco och dansarna i Carrasco Dance visar sitt första helaftonsverk på Dansens Hus i januari. Ready Ready handlar om att satsa allt med vetskapen om att det antingen kan bära eller brista. Föreställningens huvudtema är en kärlekskamp som gestaltas av sex kvinnliga dansare på scenen.

Tillsammans med sina dansare har Mari Carrasco utvecklat ett temperamentsfullt rörelsespråk med mycket lust och humor. Med den prisbelönta föreställningen BARTOLOMEO, har de spelat över hela världen. Under förra året samarbetade Carrasco Dance med Unga Klara och Västmanlandsteater och satte upp publiksuccén; Girls Will Make You Blush, i regi och koreografi av Mari Carrasco och Gustav Deinoff.

Mari Carrasco är Koreograf på plats våren 2016.

”Något som utmärker Mari Carrascos koreografier är ett starkt och fysiskt rörelsespråk. I sitt arbete vill hon utgå från ett feministiskt perspektiv och konfrontera frågor kring genus och representation.

– Jag vill att mitt arbete ska våga bryta normer. Jag vill hitta en annan representation på scenen och vända upp och ner på vad som traditionellt betraktats som specifikt kvinnligt eller manligt.”

Läs hela Ulrika Bandeiras intervju med Mari Carrasco här.

Biljetter

Dela event: