Biljetter

Ett experiment som involverar en extrem fysikalitet mellan kropp och rep. I Dansens Hus foajé kan du se Konstnärsduon Quatros utställning under hela våren.

QUARTO är en konstnärsduo som grundades 2003 av Anna Mesquita och Leandro Zappala, de bor och arbetar mittemellan två mycket skilda kulturer – Brasilien och Sverige. QUARTO ägnar sig åt en långvarig forskning tillsammans med konstnärer och forskare inom interdisciplinär konst, som involverar både teori och praktik. Engagerade i filosofiska frågor om maktrelationer och kroppens gränser, försöker de skapa tankar och subjektivitet genom en radikal, visuell och fysisk upplevelse.

Sedan 2006 har QUARTO skapat två trilogier, inte trilogier i klassisk bemärkelse utan snarare en långsiktig forskning. Varje del är självständig och samtidigt sammanflätade, vilket skapar en känsla av sammanhang. Föreställningen Beauty of Accident är den sista delen i trilogin BEAUTY som nu fortsätter att utvecklas i två nya stycken, Durational Rope som har premiär 26 april på Moderna Museet i Stockholm och den installation som just nu visas på Dansens Hus Rope Installation.

Biljetter

Dela event: