Biljetter och info

Snart kommer alla känslorna…
I ett blått rum med svart spegelgolv och grekiska kolonner möter vi två personer. Eller – kanske är dom tre?

Tillsammans tar dom sig till några parallella verkligheter där de möter översvallande känslor, egensinne och mod.  Soon Swoon är dans, jonglering och mim utifrån stora och små känslor. En suggestiv scenkonstupplevelse för alla mellan 9-12 år.

Soon swoon har föreställningar för både skolor och för allmänhet.
Skolföreställningarna bokas via DANSISTAN
Biljetter till de offentliga föreställningarna hittar du här nedan.

Om koreografen

Claire Parsons

Claire Parsons har ett lekfullt och elegant rörelsespråk som skapar komik och väcker känslor och stämningar. Hon har tidigare koreograferat för opera och teater men sedan 2006 skapar hon främst föreställningar för en ung publik.
2013 etablerade Claire Parsons sitt egna kompani. Sedan dess gör kompaniet 1-2 nya föreställningar varje år som visas både i Sverige och internationellt.

2014 fick Claire Parsons Stockholms stads kulturstipendium och 2015 Svenska Teaterkritikernas Danspris för sitt arbete med att förnya danskonsten för ung publik. 2016 fick Claire Parsons som första koreograf som gör scenkonst för ung publik Konstnärsnämndens tio-åriga arbetsstipendium. Med finurlighet och elegans skapar hon lustfyllda rörelser och fantasifulla iakttagelser av livet i föreställningar som skapar angelägna berättelser för publik världen över. 2018 fick hon Stockholms stads Cullbergpris på 100.000 kronor för att ha förnyat scenkonsten för ung publik.

Läs mer om Claire Parsons här

ad