När jag dansar blir det vågor på vattnet och när jag hoppar skakar marken.

Biljetter

Föreställningslängd

40 minuter

16 okt

10:00

Skolföreställning

16 okt

13:00

Skolföreställning

17 okt

10:00

Skolföreställning

17 okt

13:00

Skolföreställning

18 okt

10:00

Skolföreställning

19 okt

13:00

Offentlig föreställning

19 okt

16:00

Offentlig föreställning

Obs! Skolföreställningen erbjuds även genom Kulan. https://kulan.stockholm/

Jag tränar på att bli en superhjälte. Jag har märkt att det finns något här inne, i kroppen, som kan förvandla hela mig. Jag kan inte flyga, jag kan inte springa särskilt fort eller klättra på väggar… ännu. Men när det där – som är där inom mig – aktiveras, är det som att jag känner exakt allt hela tiden. När jag dansar blir det vågor på vattnet och när jag hoppar skakar marken. 

När jag hoppar skakar marken är en dansföreställning för barn i åldrarna 5–8 år. Inspirerad av science fiction utforskar tre dansare hur förmågan att känna empati och omsorg kan övas upp och utvecklas till det vi kallar superkrafter. 


I samproduktion med Dansens Hus. 

Om BamBam Frost

BamBam Frost är konstnär och koreograf baserad i Stockholm. Hon tog sin kandidatexamen i samtida dans från Stockholms konstnärliga högskola 2013 och studerar nu på Kungliga Konsthögskolan. 2018 debuterade hon med sitt första helaftons verk SORRY, följt av So Sorry (2019), YES (2020), dream beam (2023) och immortal summit koreograferat tillsammans med Lydia Ö. Diakité (2021). Verken har visats på bland annat MDT Stockholm, Arsenic, Lausanne Schweiz, Kai theatre och Bronks i Bryssel, Black box Oslo, La Mama New York och Paralelle festival i Marseille Frankrike. I sitt arbete insisterar BamBam på  lust, lek och fiktion som kompass för att fantisera fram och forma koreografiska förslag. När jag hoppar skakar marken är hennes första verk för barn och unga. 

Biljetter

Dela event: