Biljetter och info

Fest i foajén efter föreställningarna, DJ Valerie spelar afrobeat, amapiano, hiphop & r&b

Medverkande

Koreograf
BamBam Frost

Performer
BamBam Frost

Gästperformer
Lydia Östberg Diakité

Ljusdesign
Anton Andersson

Ljuddesign
Yared Cederlund

Scenografi
Lisa Berkert Wallard

Kostym
Hanna Kish

Konstnärligt stöd och yttre öga
Lydia Diakité Östberg och Alexandra Tveit

Produktion
Jessie McLaughlin, Sara Bergsmark (MDT), Nordberg Movement.

Samproduktion
MDT, Björn Säfsten productions

Med stöd av
Kulturrådet, Konstnärsnämnden, Stockholm stad och Life Long Burning – Towards a sustainable Eco-System for Contemporary Dance in Europe project (2018-2022), samt EU-programmet Kreativa Europa.

YES är en kaskad av njutning, sorg och drömmar. En ständig transformation genom det som är och det som varit. YES insisterar på fiktion som kompass för att föreställa oss var vi vill vara. YES arbetar med vattnets transformerande kraft och stormens revolutionerande potential.

Spelas på

Elverket, Linnégatan 69. OBS! Adressen.

Speltid

75 min

Yes yes yes. Det här skulle kunna va nåt. YES är mjukt, YES är kompakt. YES är spänning och avspänning, YES är för mycket och inte nog.

YES är BamBam Frosts andra helkvällsföreställning, följt av hennes debut SORRY 2019. Vi kallar det för ett solo med en stjärngäst. 

BamBam Frost

BamBam Frost är dansare och koreograf baserad i Stockholm, Sverige. Hon har en kandidatexamen i samtida dans från Stockholms konstnärliga högskola och har i sitt arbete rört sig inom klubbscener, kommersiella arbeten, samtida dansscenen och konstinstitutioner. 2018 debuterade hon med sitt första helaftons verk SORRY.

SORRY, SO SORRY (2019), and YES (2020) tar alla avstamp från hennes intresse för sociala danser och populärkulturella fenomen i relation till tiden och sammanhangen de uppstår ur. I hennes arbetet insisterar hon på lust, njutning och fiktion som kompass för att fantisera fram och forma koreografiska förslag. immortal summit (2020) och Koreografisk konversation (2021) skapades tillsammans med Lydia Diakité Östberg och hade båda premiär under 2021. Under hösten 2022 presenterar BamBam ett nytt verk, skapat för fyra dansare, på MDT Stockholm. 

ad