YES är en kaskad av njutning, sorg och drömmar. En ständig transformation genom det som är och det som varit. YES insisterar på fiktion som kompass för att föreställa oss var vi vill vara. YES arbetar med vattnets transformerande kraft och stormens revolutionerande potential.

Biljetter

Föreställningslängd

75 minuter

8 dec

19:00

9 dec

19:00

Yes yes yes. Det här skulle kunna va nåt. YES är mjukt, YES är kompakt. YES är spänning och avspänning, YES är för mycket och inte nog.

YES är BamBam Frosts andra helkvällsföreställning, följt av hennes debut SORRY 2019. Vi kallar det för ett solo med en stjärngäst. 

BamBam Frost

BamBam Frost är dansare och koreograf baserad i Stockholm, Sverige. Hon har en kandidatexamen i samtida dans från Stockholms konstnärliga högskola och har i sitt arbete rört sig inom klubbscener, kommersiella arbeten, samtida dansscenen och konstinstitutioner. 2018 debuterade hon med sitt första helaftons verk SORRY.

SORRY, SO SORRY (2019), and YES (2020) tar alla avstamp från hennes intresse för sociala danser och populärkulturella fenomen i relation till tiden och sammanhangen de uppstår ur. I hennes arbetet insisterar hon på lust, njutning och fiktion som kompass för att fantisera fram och forma koreografiska förslag. immortal summit (2020) och Koreografisk konversation (2021) skapades tillsammans med Lydia Diakité Östberg och hade båda premiär under 2021. Under hösten 2022 presenterar BamBam ett nytt verk, skapat för fyra dansare, på MDT Stockholm. 

 

Biljetter

Dela event:

Fest i foajén efter föreställningarna, DJ Valerie spelar afrobeat, amapiano, hiphop & r&b