Welcome to the number one women empowerment seminar in the world!

Biljetter

Föreställningslängd

110 minuter (inkl 15 minuter paus)

6 nov

19:00

7 nov

19:00

8 nov

19:00

Obs! Föreställningen spelas delvis på engelska

Efter 30 år säger Charlotta Öfverholm adjö till dansföreställningar och Hej! till världens bästa motivationsseminarium.  
 
Vill du tjäna mer pengar? Få ett bättre kärleksliv? Vakna imorgon med ett tjockare och glansigare hår? DICK SO SO – det enda female empowerment seminariet som leds av en man – är äntligen här! Kom ut från salongen pånyttfödd till den du alltid varit menad att vara.  
 
DICK SO SO” är en kaxig och dråplig föreställning om alfahanar och självförhärligande mansvälde. Gratis goody bags för alla!  
 
På scenen ser vi förutom Charlotta Öfverholm även Lindy Larsson Forss, Magnus Krepper, James Friedman, Lise Cherhal, Tobias Hallgren och Oscar Salomonsson. 


Produktionen är en del av Charlotta Öfverholms projekt ”Age on Stage” och den sista produktionen i EU projektet ”Dance On Pass On Dream On”.

Charlotta Öfverholm | DICK SO SO
Dsc 0017+

Lindy & Bon Bon Band

6 och 7 november 2024

Högspänd cabaretmusik utan skyddsnät - berusande kärlek, extatisk glädje och blodig smärta! Disney, Piazzolla, flamencoschlager, discodängor och originalmusik.
Delar av kultförklarade undergroundorkestern Chesty Morgan med 15 års samspel och survival skills utöver det vanliga slår sig samman med en sångare, artist och skådespelare som enligt pressen "sjunger direkt från sin själ. Från en passionerad livslust som också innehåller död och sorg men framförallt en storslagen kärlek till livet och dess många möjligheter”

Lindy Larsson, sång
Sara Edin, fiol, sång, såg
Mats Lekander, kontrabas
Pia Lundstedt, gitarr
Miriam Oldenburg, dragspel
Michael Vinsa, trummor

Magnus Krepper

Magnus Krepper & Poetry Band

8 november 2024

Magnus Krepper har många strängar på sin lyra och bakgrund som professionell illusionist, dansare och inte minst skådespelare. Under pandemin ägnade han sig åt att skriva låttexter och tillsammans med sonen Leo Krepper som gitarrist och producent blev resultatet ett helt album. Albumet består av totalt nio låtar, bland andra redan släppta “Flyg” och “Den lata revolutionären”. Magnus Krepper har skrivit samtliga texter själv och bjuder in lyssnaren att ta del av utvalda ögonblick och fragment från hans liv. Magnus Krepper har sen starten 1994 haft mängder av TV- och filmroller och varit engagerad vid flera teatrar, däribland Dramaten. 2005 erhöll han en Guldbagge för bästa manliga biroll i “Mun mot mun” och har synts i alltifrån “Bron” till “Innan vi dör” och “Milleniumserien” till “Gentlemen på SVT”. Magnus är utbildad vid såväl Balettakademin i Göteborg som Teaterhögskolan i Stockholm.

Band: Leo Krepper - Elgitarr, Akustisk Gitarr
Manne Skafvenstedt - Flygel, Keys, Orgel
Axel Nilsson - Trummor, Percussion
Malte Bergman Byström - Elbas

Foto: Fabian Kriese
Biljetter

Dela event:

Spelning

Föreställningens del två, efter paus, är en konsert – kort med ack så härlig. Den 6-7 november står LINDY and the BON BON BAND på scenen och den 8 november Magnus Krepper Band.