Hjärtat bultar, tiden stannar och sinnena förvirras. I THE HEART av koreografen Mari Carrasco placeras vi tillsammans med dansarna i en box. Vi befinner oss i ett rum, på en klubb, där en stämning, en atmosfär och en gemensam upplevelse skapas och vi blir del av någonting större.

Biljetter

Föreställningslängd

75 minuter

19 maj

19:00

20 maj

16:00

THE HEART bygger på ett rörelsespråk med groove och rytm. Det är en unik föreställning med en med brinnande nerv. Tillsammans med Mikael Karlssons storslagna stråkmusik, och Mira Svanbergs pulserande dramatiska ljus, och Jenny Nordbergs magiska scenografi och kostym skapas en svindlande, magnetisk och visuell upplevelse på en liten yta. I THE HEART kommer vi så nära dansen att det nästan känns som om den sker inuti oss.

”THE HEART” skulle fått sin premiär våren 2020 på Kulturhuset Stadsteatern Vällingby men med anledning av pandemin flyttades föreställningens premiär fram. Genom ett samarbete mellan Dansens Hus och Stadsteatern Vällingby ska den nu äntligen få möta publik.

Föreställningen ”THE HEART” spelas för både skolor och allmänhet. Skolföreställningarna bokas via Stockholms stads Kulan.

Foto: Thomas Zamolo

Mari Carrasco

Mari Carrasco är dansare och koreograf. Hon fick sitt stora genombrott med föreställningen Bartolomeo 2013, som spelats över 100 gånger runt om i Sverige. 2014 åkte föreställningen på världsturné och visades bland annat i New York, Tokyo, Madrid, Amman, Ramallah, Belfast och Roskilde.

Biljetter

Dela event:

Skolföreställningar

Skolföreställningar den 22, 23 och 24 maj kl 10.00. För mer info e-posta till [email protected]

Pulserande närvaro

SvD