Biljetter

24 nov

19:00

25 nov

19:00

26 nov

19:00

27 nov

19:00

Koreografen och filmskaparen Gunilla Heilborn gav sig ut på en resa i minnets och navigationens utmarker. Hon åkte till England för att förstå hur taxichaufförerna gör för att minnas alla gator i London. Hon lärde sig allt om slumpmässig vandring, skogschock, triangulering, antipoder, longituder, latituder och läste böcker om överlevnad och försvunna expeditioner. Sina insamlade lärdomar presenterar hon i ett faktaspäckat och humoristiskt föredrag.

– Det har alltid varit bättre att kunna navigera, än att inte kunna navigera, Gunilla Heilborn

I Gunilla Heilborns uttrycksvärlds samsas det djupsinniga med det absurda. Hon tar sig an tillvarons stora och små frågor med sin säregna stil som präglas av stämningsfull rytm och skruvad, filosofisk humor. I tidigare verk har hon gett sig i kast med allt från att skapa en femårsplan för sitt liv till att dissekera radioprogrammet Filosofiska rummet.

I kommande The Knowledge grottar hon ner sig i minnestekniker, navigationssystem och illusioner om sanning. För första gången på länge står Gunilla Heilborn själv på scen och håller ett gestaltat föredrag som får din hjärna att växa.

Den 27 november spelas The Knowledge på engelska!

Hösten 2015 är Gunilla Heilborn Koreograf på plats på Dansens Hus. Läs mer här

”Jag besökte en skruttig taxichaufförskola som låg i två baracker bakom ett garage.”
Läs vår intervju med Gunilla Heilborn om inspirationen till The Knowledge

Biljetter

Dela event: