En föreställning för barn i mellanstadiet som handlar om våra föreställningar om oss själva.

Biljetter

Föreställningslängd

50 minuter

22 mar

19:00

23 mar

16:00

På några passar allting alltid perfekt! Alltid rätt, alltid snyggt, aldrig avigt, aldrig för smått eller för stort. Färg, form, linjer, kropp, en perfekt outfit för alla lägen! Medan en annan trasslar med samma knutar som aldrig går att lösa. Hur kan samma tröja var rätt den ena dagen men avig den andra?

Avig är ett dansverk för barn i mellanstadiet om att fatta mönstret och hitta den räta sidan, om att komma till rätta med sig själv, passa in i kroppen, gruppen, rummet och världen.

Föreställningen skapas av TUBO & Co och produceras av Smart frilanskooperativ i samarbete med Unga Dramaten och i samproduktion med Dansens Hus Stockholm med stöd av Kulturrådet och Stockholms Stad.

TUBO

TUBO består av Tobias Ulfvebrand och Hugo Therkelson. Båda är utbildade vid Kungliga Svenska Balettskolan och har förutom flera yrkesverksamma år som dansare, arbetat inom musikfältet som kompositörer. Den kritikerrosade dockföreställningen ”Vill ha hund” blev startskottet deras samarbete där de fick chansen att kombinera deras förkärlek för dans, dockor och musik. Sen dess har samarbetet fortsatt med SNÖ och nu Avig som spinner vidare på deras tidigare verk.

Biljetter

Dela event: