I år består Urban Battle av tre kategorier: Team Up battle (för dansare upp till 16 år), Hip Hop battle 1 vs 1 och 3 vs 3 crew battle, Vogue, House, Popping. Kom och dansa, battla eller se på under denna dag som fylls med det bästa av musik och några av de mest skickliga dansarna inom den svenska och internationella streetdance-scenen.

Biljetter

10 maj

11:00

Team up Battle (upp till 16 år)

”Team up Battle” är ett allstyle battle där alla upp till och med 16 år får ställa upp. Som tävlande registrerar en sig som solodansare. Därefter sker uttagningarna i formen av ett battle där varje enskild tävlande dansar 1 minut var mötande en annan tävlande. Domarna väljer ut top 16 av alla deltagare. De uttagna top 16 möter sedan varandra i 1 vs 1, 8-delsfinal med 1 solo var. Därefter lottas de 8 som gick vidare ihop till par och de tävlande får teama ihop sig med någon av sina tidigare motståndare. Semifinal och Final blir därefter ett 2 vs 2 battle där vardera dansare får 2 solos á 45 sekunder var.
Pris: (GRAND SUPRISE!)

1vs1 Hiphop Battle

1vs1 battle i stilen Hip Hop. 8 dansare väljs ut från en uttagning och får en och en battla sig igenom kvartsfinal, semifinal och final där bara en kan krönas som vinnare.
Pris: 2000 kr

3 vs 3 Crew Battle – Vogue, House, Popping (invited)

4 inbjudna “team leaders” har fått plocka ihop sina Dream Teams med en representant från vardera stil; Vogue, House och Popping. Detta är ett 3 vs 3 battle där dansare från tre olika stilar går samman för att göra upp om vilka som är bästa teamet.
Pris: 6000 kr

knapp för anmälan till battle
Biljetter

Dela event: