Ambassadör

Gillar du dans? Har du vänner eller kollegor omkring dig som borde ha mer dansanta upplevelser i sitt liv? Bli ambassadör!

Att vara ambassadör är ett bra erbjudande för dig som redan går mycket på Dansens Hus och som vill hjälpa till att sprida intresset för dans. Allt du behöver göra är att aktivt berätta om våra föreställningar och sälja minst 15 biljetter per säsong. Lätt som en plätt! Läs mer om att vara ambassadör.

köpa ambassadörsbiljetter

Alla biljetter med ambassadörsrabatt köps online via länken nedan. För att komma åt rabatten behöver du ange ett lösenord som du har fått av oss då du blev ambassadör. För att plocka ut din fria ambassadörsbiljett använder du ditt kundnummer.
köp ambassadörsbiljetter till HÖSTEN 2016
Gruppbokning?
Fr.o.m. 1 sep 2015 kan ambassadörer göra gruppbokningar via biljettkassan. Observera att det krävs att du köper minst 10 biljetter och all kontakt sker via mail till biljett@dansenshus.se Kom ihåg att ha lösenord och kundnummer till hands!

Säsongens ambassadörsmingel

Ett trevligt sätt att börja föreställningskvällen är att mingla med oss, dina vänner och andra ambassadörer i Lilla scens foajé. Information om datum för kommande mingel kommer snart.

This page only exists in Swedish.