Flexpaket

Dansens Hus Flexpaket Våren 2023. Välj tre olika föreställningar och få hela 30% rabatt på priset.

Välj minst tre föreställningar ur vårens program så får du 30% rabatt på biljettpriset. Vill du läsa mer om föreställningarna som ingår innan du bestämmer dig? Det gör du enklast på varje föreställningssida.

De föreställningar som ej ingår denna säsongs flexpaket är ”Master of Dance” och SKH:s examensföreställning.
Eventen på Hallen är kostnadsfria och går följaktligen inte heller att välja in i ett paket.

Datumändring är EJ möjligt i Flexpaket.

Klicka här för att köpa Flexpaket

Tips på paket

Svårt att välja? Här kommer några olika tips, oavsett om du köper till dig själv eller som present hoppas vi att du ska hitta rätt!

För konnässören som inte får nog av dans

En resa genom tid och rum, ett universum fyllt av astrologi och den mystiska luftanden, ett fiktivt förflutet eller en imaginär framtid med rörelsen som utgångspunkt, detta är för dig som vill beröras, känna det vilda & oregerliga som flätas samman med det milt mjuka i ett hopp om förändring! Hagar Malin Hellkvist Sellén, Weld Extended och Cullberg/Halla Ólafsdottir, läs mer via länkar i bilderna.

För äventyraren som vill uppleva något nytt

Primalskrik, eteriska skogsväsen och glittrande konfettiregn. Föreställningarna i det här paketet är för dig som vill överraskas, se det oväntade och gå hem med sprittande energi och känslan av att ha varit med om något alldeles, alldeles underbart märkligt. Våra tips till dig är föreställningarna av Philip Berlin, Ultima Vez och Cullberg/Halla Ólafsdottir

För den som vill ha något att prata om efteråt

Ta med dina vänner och se dessa tre föreställningar som alla kommer skapa spännande samtal på ert efterhäng. Ni möter Charlotte Engelkes 22 finurliga papier-mâché -väsen i ”Concerto di Figura”. Den vilsne sökaren i Andersson Dance ”Mössan”. Och ni får uppleva demonstrationer, samiska ritualer och formationsdans i Elle Sofe Saras ”Vástádus eana/ The answer is land”.

För den som längtar efter en svängig vår

En serie föreställningar för dig som vill känna bröstet vibrera av basgång och fötterna studsa under stolen. Möt dancehallens crème de la crème i Unruly Gangs ”RULE”. Kliv in i den episka skapelseberättelsen ”Zirkonen” – dans och konsert i ett med Matilda Fleberg och duon VAZ. Lek med housedans tillsammans med belgiske Cassiel Gaube i ”Soirée d’études”

Till vårens program

Färgade lysrör som hänger i Elverket foajé
ad