Biljetter

Välkommen till Dansens Hus biljettkassa. Du kan boka och köpa biljetter till våra dansföreställningar via Ticnet eller på plats hos oss i Dansens Hus.

UTHÄMTNING

Oavsett hur du bokar dina biljetter så kan du hämta ut dina biljetter antingen i Dansens Hus biljettkassa eller hos ticnetombud (en serviceavgift på 10-30 kr tillkommer per biljett, beroende på biljettpriset).

E-biljett (Ticket Fast)

E-biljett finns tillgänglig för alla våra dansföreställningar och köps via www.ticnet.se. Du betalar din biljett via internet i samband med bokningen. Vänligen observera att Ticnet endast accepterar betalkort utgivna i Norden. När betalningen är klar kommer din biljett att skickas direkt till den e-postadress som du angivit. Skriv ut biljetten (A4-storlek) och ta med den till föreställningen!

Biljetter hemskickade

Företag och ombud kan få biljetterna hemskickade mot faktura. Kontakta Dansens Hus biljettkassa för mer information.

Stämpelkort

Passa på att ta ett stämpelkort nästa gång du är i biljettkassan! På kortet får du en stämpel per gästspel du köpt biljett till. När du har samlat fyra stämplar får du nästa biljett på köpet. Kortet är personligt och gäller under en säsong.

Inga efterinsläpp

Vi vill påminna om att alla föreställningar börjar på angivet klockslag. Efterinsläpp är endast möjligt i en eventuell paus.

återköp

Det är tyvärr inte möjligt att lämna tillbaka köpta biljetter.

Besökare med barn

Alla besökare måste ha en biljett, även barn. Med hänsyn till föreställning.

 


Under jul och nyår har vi stängt alla röda dag, 24-26, 31 dec, 1 jan, 6 jan.

Biljettkassans öppettider

Måndagar: stängt
Tisdag-fredag: 14-18
(till 19 vid föreställning)
Lördag: Endast öppet i samband med föreställning.
Söndag: Endast öppet i samband med föreställning.


BILJETTKASSANS Telefontider

Tisdag-fredag 14-18
Lördag endast vid föreställning.
Söndag endast vid föreställning.


Presentkort

Presentkorten säljs i Dansens Hus biljettkassa och gäller i ett år. Om du använder presentkortet men inte utnyttjar hela summan får du ett nytt presentkort på den kvarstående summan.[:en]