Biljetter

Välkommen till Dansens Hus! Du kan göra direktköp av biljetter till våra dansföreställningar via Ticketmaster eller på plats hos oss i Dansens Hus biljettkassa, Barnhusgatan 14.

E-biljett (Ticket Fast)

E-biljett finns tillgänglig för alla våra dansföreställningar och köps via www.ticketmaster.se. Du betalar din biljett via internet i samband med bokningen. Vänligen observera att Ticketmaster endast accepterar betalkort utgivna i Norden. När betalningen är klar kommer din biljett att skickas direkt till den e-postadress som du angivit. Skriv ut biljetten (A4-storlek) och ta med den till föreställningen!

Biljetter hemskickade

Företag och ombud kan få biljetterna hemskickade mot faktura. Kontakta Dansens Hus biljettkassa för mer information.

Inga efterinsläpp

Vi vill påminna om att alla föreställningar börjar på angivet klockslag. Efterinsläpp är endast möjligt i en eventuell paus.

återköp

Det är tyvärr inte möjligt att lämna tillbaka köpta biljetter.

Besökare med barn

Vi rekommenderar alla våra föreställningar från 13 år däremot har vi en åldersgräns på 5 år om inget annat anges. Alla besökare måste ha en biljett, även barn. Med hänsyn till föreställning.

Rabatter

  • 50 % rabatt för alla under 26 år och studenter (visa giltigt studentlegitimation)
  • 25 % rabatt för pensionärer, arbetslösa, scenpassinnehavare och medlemmar i Teaterförbundet
  • 25 % rabatt för grupper om minst 10 personer

Biljetter med rabatten; scenpass, arbetslös eller teaterförbundet måste bokas, betalas och hämtas i Dansens Hus biljettkassa. Medtag giltigt intyg gällande rabatten. Rabatterna kan inte kombineras.

OBS! vissa undantag där rabatterna inte gäller kan förekomma, se vad som gäller på varje event-sida. 

Salongsplan

På Dansens Hus finns 2 scener; Stora scen och Lilla scen.
Stora scen rymmer 750 sittplatser och Lilla scen 140 platser.

Skolföreställning

Skolor har möjlighet att köpa biljetter med en så kallad ”Kulanpremie”, det vill säga en subvention om 50 kr/biljett för elever i Stockholm stad. Läs mer om Kulan här: http://www.pedagogstockholm.se/kulan/kulanpremien/

För att få tillgång till den ”Kulanpremien” köper skolan från och med den 8 december 2014 sina kulturaktiviteter på webbplatsen Kulan och inte hos Dansens Hus. Frågor om föreställningen, tillgänglighet och liknande sker som vanligt hos oss på Dansens Hus men själva köpet görs på webbsidan www.pedagogstockholm.se

Biljettkassans öppettider

Måndag: stängt
Tisdagfredag: kl 16.00–18.00
(till kl 19.00 vid föreställning)
Lördag & Söndag: Under Nötknäpparens spelperiod t.o.m. 16/10: öppet lördag kl 13.00-19.00 samt söndag kl 13.00-15.00.
Övrig tid: öppet endast i samband med föreställning (öppnar två timmar innan föreställningsstart).

BILJETTKASSANS Telefontider  (OBS! INGEN BOKNING, ENDAST INFORMATION)

Tisdagfredag: kl 15.00–18.00
Lördag & Söndag: kl 16.00–18.00 vid föreställning kl 19.00. Vid föreställning kl 15.00 är telefonen stängd före föreställningen.
Tel: 08-508 990 90.

Presentkort

Presentkorten säljs i Dansens Hus biljettkassa och gäller i ett år. Om du använder presentkortet men inte utnyttjar hela summan får du ett nytt presentkort på den kvarstående summan.