Det finns två sätt att köpa biljett till Dansens Hus föreställningar; online via Ticketmaster eller på plats i biljettkassan i Dansens Hus entré.


Klicka dig vidare till vår biljettförmedlare Ticketmaster – här du hittar alla aktuella föreställningar och speldatum. På vår webbplats finns också köplänkar på varje föreställningssida. Du betalar din biljett online i samband med köpet. När betalningen är klar skickas din biljett smidigt till din e-postadress och du kan välja att skriva ut den! Vänligen observera att Ticketmaster endast accepterar betalkort utgivna i Norden.

Dansens Hus Biljettkassa

Barnhusgatan 14
Tel: 08-508 990 90
biljett@dansenshus.se

Ordinarie öppettider

Tisdagfredag: kl 16.00 –18.00
(19.00 vid föreställning)
Lördag & Söndag: öppet två timmar innan föreställning

Telefontider

Tisdagfredag: kl 15.00–18.00
Lördag: öppen två timmar innan förest.
Söndag: stängt.
Endast för information, ej köp.

Biljettpolicy

  • Köpta biljetter återlöses ej.
  • Biljetten är en värdehandling. Borttappad biljett ersätts ej.
  • Alla besökare måste ha en biljett, även barn.
  • Företag kan få biljetterna hemskickade mot faktura, vid köp av 10 biljetter eller mer. Kontakta kassan!

Rabatter

  • 50 % rabatt för alla under 25 år och vuxenstudenter ( Visa giltigt studentlegitimation.) Annan rabatt kan förekomma på t ex Cirkus Cirkör.
  • 10 % rabatt för pensionärer och scenpassinnehavare.
  • 15 % rabatt för grupper om minst 10 personer

Biljetter med grupprabatt måste bokas, betalas och hämtas i Dansens Hus biljettkassa. Medtag giltigt intyg gällande rabatten. Rabatter kan inte kombineras. Observera att i vissa undantag gäller inte ovanstående rabatter.

Ombud

Läs mer om Ombud här

Skolföreställning

Skolor inom Stockholm stad köper numera biljetter med en så kallad ”Kulanpremie”, det vill säga en subvention om 50 kr/biljett för elever i Stockholm stad. Bokning och & köp sker på Kulans webbplats och inte hos Dansens Hus men vi besvarar gärna frågor om dansföreställningar, tillgänglighet och liknande! Läs mer om Kulan här.

KULTURKOMPIS

Vi på Dansens Hus är stolta över att vara en samarbetsaktör i Studieförbundet Bildas projekt Kulturkompis. Klicka här för att läsa mer om vilka föreställningar som ingår, hur du bokar biljett med mera.

kulturkompis-2-rader_med-undertext_svart

Presentkort

Ge bort ett presentkort hos oss till någon som tycker om dans! De säljs i Dansens Hus biljettkassa och gäller i ett år. Presentkortet gäller endast som betalning här på plats och inte på webben.

Säsongspaket

Säkra din plats i höst. Köp något av våra tre säsongpaket.