Vägra vara en soffpotatis

Vi har plockat ihop två danspaket med några av vårens riktiga godbitar här på Dansens Hus. Du får vårt allra bästa pris och kan välja bland salongens mest attraktiva platser. Och bäst av allt - du kommer iväg.

Paket 1 Fredagsfest KÖP

4 föreställningar för 858 kr

(ord. pris 1320 kr, 35% rabatt)

Uppgradera ditt fredagsmys! Vi bjuder dig på nycirkus, Skånes finest, brittisk dubstep som får hela kroppen att pulsera. Och dessutom – första portugisiska gästspelet någonsin på vår stora scen.

 • 13 jan Cirkus Cirkörs ”Limits”
  Stark scenpoesi, hisnande cirkusnummer och multiinstrumentell livemusik. Gränsöverskridarna i Cirkus Cirkör är tillbaka med föreställningen Limits i regi av Tilde Björfors.
 • 17 feb Tânia Carvalho ”Weaving Chaos”
  En stormig nytolkning av Odyssén. I allkonstnären Tânia Carvalhos värld finns ingen början och inget slut. Ett frenetiskt kaos dansas fram som får dig att fysiskt utmattad stappla ut ur salongen.
 • 10 mars Hofesh Shechter ”Barbarians”
  Äntligen kommer det hyllade brittiska kompaniet Hofesh Shechter till Stockholm med trilogin ”Barbarians”. En helkväll där dubstepen dunkar i bröstet och hjärtat fylls av intimitet, passion och kärlekens banalitet.
 • 21 april Skånes Dansteater ”Spectrum”
  Vad har du för associationer till färger och dess nyanser? Spectrum är en ny dansteaterföreställning av koreografen Ben Wright med färgskalans nyanser som tema.

Paket 2 Lördagsklubb KÖP

3 föreställningar för 630 kronor

(ord. pris 900 kr, 30% rabatt)

Väck dig själv ur soffhörnet! Eller fixa en upphottad förfest.
 Vi ger dig pulserande klubbkänsla, kärlekskaos som kryper innanför skinnet och en queer Shakespeare-tolkning i jympaskor – gjord av en av dansvärldens mest inflytelserika koreografer.

 • 11 feb Rosas ”Golden hours. As you like it”
  Se det hyllade kompaniet Rosas förkroppsliga Shakespeares queera komedi As you like it. En uttrycksfull och energisk dansupplevelse med musik av ambientpionjären Brian Eno.
 • 25 feb Jan Martens ”Sweat baby sweat”
  Om den uppslukande parrelationens krampaktiga symbios. Vad vill vi? Vad är viktigt när allt skalas av? Ett helt liv, på 60 minuter.
 • 11 mars Hofesh Shechter ”Barbarians”
  Äntligen kommer det hyllade brittiska kompaniet Hofesh Shechter till Stockholm med trilogin ”Barbarians”. En helkväll där dubstepen dunkar i bröstet och hjärtat fylls av intimitet, passion och kärlekens banalitet.

KÖP


Extra i paketen

 • Fri garderob
 • Specialerbjudanden under säsongen.

BOKA FÖRST OCH FÅ FIKA 
De 50 första som bokar ett paket bjuder vi på kaffe/te och kaka i husets kafé

TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE Säsongspaketen säljs endast till och med 31 dec 2016.

UNGDOMSPRIS halva priset för dig under 25 år.

Du kan också köpa säsongspaketet via vår biljettkassa. För kontaktinfo och öppettider, klicka här.