Vägra gå hem!

Välkommen till Late Night. Här styr våra inbjudna danskonstnärer kvällens gång och känsla. Häng kvar och dyk in i samtal, spelningar och ännu mera scenkonst.

I Late Night bjuder Dansens Hus och ett gäng sverigebaserade koreografer och danskonstnärer in till helkvällar som kännetecknas av fördjupning, olika nedslag, inbjudna gäster, och rörelse i våra möjliga och omöjliga rum. Ofta i samband med urpremiärer. Vi drar igång klockan 20.00 och avslutar runt 23.00. Våra inbjudna gäster styr kvällen! Vi fyller på programmen fortlöpande. Under våren presenterar vi följande tre kvällar (klicka på föreställningen för att läsa mer):

This is fiction // You are fiction too
24 & 25 januari

Fiktion och verklighet. En djupdykning i det riktiga, det imaginära och det symboliska. En helkväll där koreograf Mirko Guido ackompanjeras av flera aktiviteter och inbjudna gäster.


(big girls do big things)
15 & 16 februari

 

Koreografen och dansaren Eleanor Bauer har till kvällens Late Night bjudit in gästerna Stacey Sacks och Ellen Söderhult – det blir garanterat en helkväll med performance, humor och överraskningar!


if ever in range

11 & 12 april

If ever range är ett samarbete mellan konstnär Anna Åstrand, dansare Lisen Ellard, ljuddesigner Elize Arvefjord, ljusdesigner Anton Andersson, dansare Knut Vikström Precht och dramaturg Tova George.