Gillar du dans? Har du vänner eller kollegor omkring dig som borde ha mer dansanta upplevelser i sitt liv? Bli ombud!


Att vara ombud är ett bra erbjudande för dig som redan går mycket på Dansens Hus och som vill hjälpa till att sprida intresset för dans. Allt du behöver göra är att aktivt berätta om våra föreställningar och sälja minst 15 biljetter per säsong. Lätt som en plätt! Läs mer om att vara ombud.

köpa ombudssbiljetter

Du kan köpa ombudsbiljetter online eller via Dansens Hus biljettkassa. För att ombudsrabatten ska gälla ska du köpa minst fem vuxenbiljetter till ett och samma datum. Når du inte upp till detta får du köpa till ordinarie pris. Det är dock endast gruppbokningarna som räknas i din försäljningsstatistik.

Du kan både direktköpa eller välja att reservera dina biljetter. Reservation kan göras både på webben eller per mail till Dansens Hus biljettkassa biljett@dansenshus.se. Reservationsmöjligheten försvinner en månad före gästspelets premiär.

I kontakten med både Ticketmaster och Dansens Hus biljettkassa ska du alltid uppge att du är ombud för Dansens Hus och ange ditt ombudsnummer (som är detsamma som lösenordet för din fria biljett).

köp Av ombudsbiljetter till VÅREN 2018

Manual (pdf) för köp av ombudsbiljetter 2018

This page only exists in Swedish.