2024 01 29 Elverket Night 2024 1

Dansens Hus är Nordens största gästspelscen för samtida dans. Varje år presenterar vi mellan 30–40 nationella och internationella gästspel på våra scener. Utöver det arbetar vi med att på olika sätt utveckla konstnärskap för att skapa och presentera dans för vår publik. Just nu befinner vi oss i en renoveringsfas på ordinarie huvudscen och under tiden befinner vi oss på Elverket. På Dansens Hus arbetar cirka 25 personer inom produktion, teknik, kommunikation och administration.

Rollens innehåll:

Arbetet omfattar huvudsakligen planering och genomförande av gästspel samt tekniska residens. Du är del i ett team som tillsammans ansvarar för helheten inom det scentekniska området. I arbetet ingår även daglig skötsel av lokaler, förråd och utrustning. Du handleder vid behov kollegor inom andra kompetensområden, samt extraanställd personal.

Vad är viktigt för rollen?

Vi söker dig som har breda kunskaper inom scentekniska området, Det krävs att du har utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta självständigt och kompetens att resursplanera och ansvara för att genomföra scenkonstproduktioner. Då vi har många internationella gäster och medarbetare är kunskaper i engelska eller andra språk meriterande. Du har god datorvana och en blick för vad som behöver göras i vardagen. Du måste vara öppen för ändrade omständigheter och vid behov prioritera om arbetsuppgifter. Du har en god social förmåga och gillar att samspela med övrig personal på arbetsplatsen. I funktionen krävs det att du är strukturerad, driven och ansvarstagande med en blick för helheten. Högt säkerhetsmedvetande är ett absolut krav.

Tjänsten är ett vikariat till och med 31 maj. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Arbetstiden är förlagd efter verksamhetens behov och reglerad enligt kollektivavtal.

Ansökan

Ansökan skickas digitalt till [email protected]. Till din ansökan skall det bifogas personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2024-03-11. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt

Vid frågor kontakta Jakob Egge, teknisk chef, 076 – 527 90 03 alt. [email protected]

Facklig företrädare

Jeanette Snögren, lokalt fackligt ombud Scen och film avd.36, 076 – 527 90 90 alt. [email protected]