-12

Om jobbet

Ljudtekniker på Dansens Hus

Dansens Hus är Nordens största gästspelscen för samtida dans. Varje år presenterar vi mellan 30–40 nationella och internationella gästspel på våra scener, därtill ett antal residens och samproduktioner. Utöver det arbetar vi med att på olika sätt utveckla konstnärskap för att skapa och presentera dans för vår publik. Just nu befinner vi oss i ett spännande verksamhetsfas med återflytt till nyrenoverade scener och lokaler på Norra Bantorget inom 2024–2025, samtidigt som vi just nu bedriver verksamhet med Elverket som huvudscen och i tillägg ett antal andra scener och samarbeten.

Rollens innehåll:

Dansens hus erbjuder ett omväxlande scentekniskt arbete med stor extern kontaktyta. Arbetet omfattar huvudsakligen planering och genomförande av gästspel samt tekniska residens. Varje enskild produktion innebär utvecklande utmaningar. Du är del i ett kompetent team som tillsammans ansvarar för helheten inom det scentekniska området. I arbetet ingår även daglig skötsel av lokaler, förråd och utrustning. Ordning och reda är högt prioriterat. Du handleder, vid behov, kollegor och extraanställd personal.

Vad är viktigt för rollen?

Vi söker dig som har gedigna kunskaper inom ljudtekniska området, samt allmänna kunskaper inom det scentekniska området. Det krävs att du har utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta självständigt och kan resursplanera och ansvara för genomförande av scenkonstproduktioner. Eftersom vi har många internationella gäster och medarbetare är kunskaper i engelska eller andra språk meriterande. Du har god datorvana och en blick för vad som behöver göras i vardagen. Du måste vara öppen för ändrade omständigheter och vid behov prioritera om arbetsuppgifter. Du har en god social förmåga och gillar att samspela med övrig personal på arbetsplatsen. I funktionen krävs det att du är strukturerad, driven och ansvarstagande med en blick för helheten. Högt säkerhetsmedvetande är ett absolut krav.

Tjänstens omfattning

Tjänsten är vikariat ett år med möjlighet till förlängning.

Tillträde 1 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Arbetstiden är förlagd efter verksamhetens behov och reglerad enligt kollektivavtal.

Ansökan

Ansökan skickas digitalt till [email protected]. Till din ansökan skall det bifogas personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2024-06-08. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt

Vid frågor kontakta Jakob Egge, teknisk chef, 076 – 527 90 03 alt. [email protected]

Facklig företrädare

Jeanette Snögren, lokalt fackligt ombud Scen och film avd.36, 076 – 527 90 96. alt. [email protected]

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kontakt

Jakob Egge
Teknisk chef
076-527 90 03