Teknik På Elverket

 

Dansens Hus är Nordens största gästspelscen för samtida dans. Varje år presenterar vi mellan 30–40 nationella och internationella gästspel på våra scener. Utöver det arbetar vi med att på olika sätt utveckla konstnärskap för att skapa och presentera dans för vår publik. Just nu befinner vi oss i en spännande utvecklingsfas där vi etablerar en ny scen för dans på Elverket i Stockholm och ska växa i vår verksamhet. På Dansens Hus arbetar cirka 25 personer inom produktion, teknik, kommunikation och administration.

Rollens innehåll:

  • Ansvar för tillsyn och underhåll av våra lokaler och utrustning
  • Hantera felanmälningar och åtgärdar fel inom fastigheterna
  • Kontaktperson för fastighetsägaren och andra entreprenörer i löpande fastighetsunderhåll och städtjänster
  • Ansvara för inköp av kontorsinventarier
  • Kontaktperson för post- och godsmottagning
  • Administrerar nycklar och kodbrickor

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av arbete i teatertekniska områden
  • Giltigt utbildningsintyg för mobila arbetsplattformar
  • Erfarenhet av SBA

Vad är viktigt för rollen?

Vi söker dig som har breda fastighetstekniska kunskaper och gillar att variera din dag med olika uppgifter och utmaningar.

Det krävs att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då vi har många internationella gäster och medarbetare är goda kunskaper i engelska ett krav. Du har god datorvana och en blick för vad som behöver göras i vardagen. Du måste vara öppen för ändrade omständigheter och vid behov prioritera om arbetsuppgifter. Du har en god social förmåga och gillar att samspela med övrig personal på arbetsplatsen. I funktionen som fastighetsansvarig krävs att du är strukturerad, driven och ansvarstagande med en blick för helheten. Högt säkerhetsmedvetande är ett absolut krav.

Tjänstens omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 75% (med sex månaders provanställning).  Tillträde efter överenskommelse.

Tjänsten är huvudsakligen förlagt på dagtid men kan vid behov även innefatta kvällstjänstgöring. Arbetstiden förläggs i samråd med teknisk chef.

Ansökan

Ansökan skickas digitalt till [email protected]. Till din ansökan skall det bifogas personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 30 maj 2023.

Kontakt

Vid frågor kontakta Jakob Egge, teknisk chef, 076 – 527 90 03 alt. [email protected]