Explore Ticketmaster2 Ny

I paketet ingår en 30% rabatt på följande föreställningar:

– Amanda Piña: Exótica 6/9
Exótica är en sprudlande ritual där danserna kommer till liv som i en seans där våra förfäder, queers och femmes of color är en del av nutid och dåtid. Med dans och tal i en storslagen scenografi iscensätts ett samtal med publikens egen blick och historia i fokus. Med Exótica initierar Amanda Piña en besvärjelse, en exorcism och ett firande på samma gång.

– Jérôme Bel och Estelle Zhong Mengual: Non-Human Dances 20/9
Genom koreografier ur den västerländska dansens historia, på Confidencens unika 1700-tals scen, utforskar koreografen Jérôme Bel och konsthistorikern Estelle Zhong Mengual motsägelser – där naturen och människan tycks stå vitt skilda från varandra. 

– Nicole Neidert: Those Who Shimmer 22/11
I Those Who Shimmer  bygger  Nicole Neidert upp ett scenkonstverk som tar avstamp i sinnestillstånd där närvaron slås ur balans. Genom skarpa kontraster, mellan det pompösa och det avskalade, bjuds publiken in till ett atmosfäriskt scenrum. Här närmar sig Neidert olika typer av tryck, kollapser och densiteter – ihåligheter – i det rumsliga, kroppsliga och det sinnliga. 

I paketet ingår det även överraskning med hemlig gäst, 1 vecka innan föreställningen kommer du att få ett mail som berättar mer!
Köp paketet här