Jorden Runt Ticketmaster1 Ny

I paketet ingår en 30% rabatt på följande föreställningar:

– Cullberg med Alexandra Bachzetsis: Exposure 25/9
Exposure är en affektiv aktstudie av nakna kroppar, av den schweizisk/grekiska koreografen Alexandra Bachzetsis i samarbete med Cullberg. Alexandra Bachzetsis är som visuell konstnär och koreograf känd för sin nyfikenhet på hur kultur, reklam, och andra visuella uttryck skapar källmaterial till hur vi ser på våra kroppar och hur vi använder dem.

– Marco da Silva Ferreira: Bisonte 2/10
I en extatisk föreställning med elektrifierande ljudmattor, pulserande dans och kraftfull koreografi skapar Marco da Silva Ferreira ett bombastiskt verk för sex dansare, med ett trumset live på scen.  

– Alice Ripoll: ZONA FRANCA 13/11
Varför väljer en nation att röra sig mot sin undergång? I ett verk skapat i slutet av Jair Bolsonaros regeringstid pendlar tio dansare mellan jublande glädje, tyst sårbarhet och djupt rotad ilska. Med hjälp av trummor och trans skapar de en ZONA FRANCA – en fri zon. Kontaktimprovisation, TikTok, afro-house vävs samman med populära danser från norra och nordöstra Brasilien.

I paketet ingår det även en överraskning med hemlig gäst, 1 vecka innan föreställningen kommer du att få ett mail som berättar mer!
Köp paketet här