1-2 april 2020 (Stora Scenen)

## INSTÄLLD ##
Ina Christel Johannessen
Zero Visibility Corp (NOR) Frozen Songs

En föreställning om det allra viktigaste - överlevnad


Biljetter & info

Föreställningens längd 90 min utan paus

Du har biljett till föreställningen ”Frozen Songs” med Zero Visibility Corp i början av april. Vi måste tyvärr meddela att föreställningen är inställd.
Detta med anledning av Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer, samt nya förutsättningar i kompaniets hemland Norge.

Har du en biljett till föreställningen kommer du Inom kort kommer du att få ett mail ifrån vår biljettleverantör Ticketmaster som beskriver hur du kommer att få tillbaka dina pengar.
Kontrollera gärna den e-postadress som du har registrerad hos Ticketmaster så att den är aktiv, och att det är en adress som du regelbundet läser.


 

 

I ett bergrum, 100 meter in i permafrosten på Svalbard, ligger den internationella fröbanken. Där inne finns över 840 000 arter från hela världen. Valvet är jordens reservhårddisk för biologisk mångfald. Här finns 155 000 varianter av ris. 700 000 av korn. Och så några trälådor från Nordkorea med bland annat 2 200 fröprov av majs.

Svalbards unika fröbank är reliefen i norska koreografen Ina Christel Johannessens ”Frozen Songs”. Frön yr genom luften, åskan mullrar, snö stormar och mitt i allt – ett hopp om en möjlig ny start.
”Frozen Songs” hade urpremiär 2017 och har därefter turnerat internationellt till bland annat Tyskland, Italien, Spanien och Frankrike.