Ta med ditt barn in i en spännande värld där rörelse, dans, musik, bild och ljus flätas samman. Det blir en fest för alla sinnen där ingen upplevelse är rätt eller fel.

Biljetter

29 aug

10:00

Slutsålt

29 aug

14:00

Slutsålt

30 aug

10:00

Slutsålt

30 aug

14:00

Slutsålt

31 aug

10:00

Slutsålt

31 aug

14:00

Slutsålt

2 sep

10:00

Slutsålt

2 sep

14:00

Slutsålt

3 sep

10:00

Slutsålt

3 sep

14:00

Slutsålt

dAzzleMAZE är en koreograferad installation för de allra yngsta. En händelsevärld som erbjuder sensoriska upplevelser genom att smälta samman rörelse, dans, musik, bild och ljuddesign. dAzzleMAZE ger dig och ditt barn en tid av nyfikenhet, utforskande, avkoppling och kontemplation. Ni får njuta av föreställningen fritt och på era egna villkor. dAzzleMAZE vill vara en plats för olika erfarenheter, för alla typer av förnimmelser och där alla beteenden är välkomna. Föreställningsrummet är öppet och fritt under föreställningens totalt tre timmar. Ni kan komma när ni är redo, gå ut och gå in igen, under föreställningstiden och sedan gå hem när det passar er.

Verket är skapat speciellt för att möta behoven bland de allra yngsta barnen med fysiska och intellektuella funktionsvariationer i ålder från 6 månader upp till 2 år. Barn utan funktionsvariation mellan 6-18 månader är också välkomna att uppleva dAzzleMAZE.

En sammankomst
En hyllning till varandet i världen
En plats där tiden vilar i sig själv och blir djupare
Ett utrymme att vältra sig i, att flyta runt i utan riktning och att dröja kvar vid
Det är här vi finner glädje i att välkomna det okända
I dAzzleMAZE ger vi efter för det skimrande, speglande och vackra

– Varje föreställning har ett maxantal på 15 barn
– I anslutning till salongen finns ett vilo- och skötutrymme.
– Alla sittplatser är på golvet, även för vuxna.
– I biljettköpet ingår 1 barn- och 1 vuxenbiljett. Av utrymmesskäl kan vi endast erbjuda en vuxen per barn plats i föreställningsrummet. Utanför scenen finns dock en mysig lounge och vill ni komma fler vuxna per barn går det bra för medföljande att sitta i loungen.
– Under föreställningen är publiken fri att gå in och ut ur rummet som en önskar. Även start- och sluttid är flexibel. Du kommer när du önskar och går när du önskar under den tre-timmarsperiod som föreställningen pågår.

Dalija Acin Thelander är en konceptkonstnär och koreograf baserad i Stockholm. Hennes fokus har under de senaste åren varit verk och konstnärlig research kring föreställningar för små barn.
Under våren 2022 visas hennes ”Hjärtat inuti” på Kungliga Operan. Bland hennes tidigare verk finns bland annat ”Sixth day of the moon” (2019)”The Garden of Spirited Minds” (2018) ”Myriader av världar” (2017) och ”Sensescapes” (2015).
Mer om Dalija Acin Thelander: https://www.dalijaacinthelander.com/

 

Biljetter

Dela event: