INSTÄLLT!En kväll under Kulturnatt Stockholm 2024 för dansglada som vill röra sig till housemusik, deep house, afrohouse, afrotech och amapiano. Kvällen leds av MC Niki Awandee, DJ Yaredo & DJ Cheza.

Biljetter

20 apr

18:30

Välkomna! Kulturnatten startar!

20 apr

23:59

Tack och godnatt!

Obs! Läs mer om hela stadens program på Kulturnattens hemsida, nås via biljettknappen. Barn i alla åldrar är välkomna men tänk på att det kan vara hög musik och att hörselskydd kan behövas.

INSTÄLLT!

Drop-in hela kvällen mellan klockan 18.30 till midnatt. Showcases med pop up-dans och inbjudna gästartister. Det finns servering i foajén och dansgolvet är för alla! Det kommer inte finnas möjlighet att förvara väskor så lämna väskan hemma – ta med dansskorna istället.

Ett tillfälle att samlas och vara mitt i musiken och dansen tillsammans. Under kvällen kommer även gästartister med showcases som både vävs in och bryter sig ut ur kvällens pågående flow. Kom och var med! Kom som du är!

Mer information om kvällen gästartister kommer här inom kort.

The Gathering – Open floor

Starttid och sluttid: 19:00 – 23:00
Öppet dansgolv på Dansens Hus scen. Live DJ + MC.
(house/hiphop/amapiano/afrobeat)

The Gathering – Showcases

Starttid och sluttid: 20:00 – 20:10, 21:00 – 21:10, 22:00 – 22:10
Surprise pop-up dans- och musikshowcases med inbjudna gästartister.

The Gathering startades 2020 som ett utomhus-evenemang av Niki Tsappos, Maele Sabuni, Yared Cederlund och producent Mia Annerwall. Kvällen arrangeras av Dansens Hus i samarbete med Doundounbah och Gatuverket.

Biljetter

Dela event: