Biljetter

25 feb

20:00

Föreställningar genererar kritiska frågor och svar, men inte nödvändigtvis i den ordningen. I detta interaktiva publiksamtal ges du möjlighet att anonymt interagera med de inbjudna kritikerna Cecilia Djurberg och Loretto Villalobos från Kritikcirkel-podden för att tillsammans utforska det vi just sett. De båda reflekterar kring era reflektioner för att skapa en eftertankens dialog.

Kritiklabbet är ett redaktionellt oberoende forum som undersöker dagskritikens konstnärliga, ekonomiska och tekniska former i en föränderlig offentlighet. Vad kommer kritikens roll att vara i morgondagens samhälle och har den en potential att påverka framtiden? Frågan aktualiseras inte minst av de stora förändringarna i medielandskapet. Kritiklabbet samarbetar med kulturproducenter, universitet och högskolor, samt kritiker för att ställa frågor och formulera experimentella svar. Labbet försvarar dagskritikens plats i kulturlivet genom en konstruktiv dialog om kritikens egen konstnärlighet och dess roll inom konsten.

Cecilia Djurberg. journalist och kritiker (Sveriges Radio) och Loretto Villalobos, scenkonstkritiker (Aftonbladet, UNT), samt doktorand i etnologi, gör tillsammans den scenkonstkritiska podcasten Kritcirkeln.

http://soundcloud.com/kritcirkeln
http://twitter.com/kritcirkeln

http://soundcloud.com/kritcirkeln
http://twitter.com/kritcirkeln

Biljetter

Dela event: