Biljetter

28 feb

19:00

Gillar du nycirkus och twistad scenkonst? Då kommer du att älska detta! I denna minst sagt omtumlande föreställning av den schweiziska duon Zimmermann & de Perrot befolkar sju artister en upp och nedvänd värld, där taket när som helst kan bli ett golv, ett golv kan bli en vägg och en dörr kan bli en avgrund.

”Man vinglar ut smått euforisk.” Anna Ångström Svd

En gigantisk roterande låda med fyra rum utgör den svindlande spelplatsen för skådespelarna, dansarna och akrobaterna som alltid med perfekt timing, lyckas tumla sig runt och undvika fallande möbler. Noga uttänkt av dess skapare, erbjuder Hans was Heiri ett både roligt och rörande porträtt av mänskliga relationer som förmedlas genom ett kvickt och helt unikt sceniskt språk.

Den uppfinningsrika duon gästade Dansens Hus våren 2011 med sin originella show Öper Öpsis, som utspelades sig på ett lutande, ständigt krängande golv. På Subtopia har de även visat den imponerande nycirkusföreställningen Chouf Ouchouf.

Om Zimmermann & de Perrot

Rörelseartisten Martin Zimmermann och Dimitri de Perrot som är dj och kompositör, omger sig av ett team på ungefär fyrtio akrobater, dansare, skådespelare, tekniker och andra som är involverade i deras olika föreställningar på turné världen över. De har tagit emot närmare trettio prestigefulla priser, bland annat designpriser för scenografierna som de alltid skapar tillsammans. Läs mer på zimmermanndeperrot.com.

Biljetter

Dela event: