Biljetter

16 mar

19:00

17 mar

19:00

18 mar

19:00

19 mar

19:00

Är du som jag lite rädd för kylan och mörkret? Behöver du också en kram för att orka leva med nationalsocialister i riksdagen? Vill du berätta om din dag och ha nån som spanar in dig när du duschat? Hör av dig. /Anna Vnuk.

Föreställningen visas på DOCH fram t o m 17 april. Läs mer: http://www.stdh.se/for-publik/mota-hosten-tillsammans

Människorna i kontaktannonserna får liv när koreografen Anna Vnuk och Stockholms dramatiska högskolas mimskådespelarstudenter gestaltar deras innersta fantasier. I Möta hösten tillsammans? gör de allt för att göra dessa människor lyckliga. Om det så krävs en relationscoach, slow motion eller fejksnö. Anna Vnuks verk kännetecknas ofta av direkthet, men också av humor och värme. Nu är hon tillbaka med en föreställning om att hitta kärlek. Föreställningen är en examensföreställning från StDH:s utbildning för Mimskådespeleri .

Men det är omisskännligt Vnuks scenberättande och koreografi som skapar den där rutschkanan som får tårarna att tränga fram. Det starkaste sägs i kropparnas rörelser: cirklar, möten, styrkeuppvisningar, längtan skapar emotionella svallvågor. Sa jag magisk touch? Det handlar så klart inte om magi, utan passion och hårt arbete.” /Maina Arvas om Anna Vnuks Skaka galler i nummer.se

”En kompromisslös självutlämnande rakhet är Anna Vnuks kännetecken.” /Lisa Boda i SvD om Anna Vnuk sätter upp Cats!

Biljetter

Dela event: