Biljetter

9 maj

20:30

10 maj

18:00

Alla föds vi med instinkter som talar om hur man ska agera för att överleva. Vad händer med dessa förmågor i ett samhälle där sannolikheten att möta en livshotande fara är nästintill obefintlig?
Har bristen på sådana situationer gjort att vardagliga komplikationer och problem triggar oss på samma sätt som om de vore dödliga hot?

I ”Outlive” följer vi en samtida flock av individer som utforskar sina primitiva överlevnadsinstinkter och hur de uttrycks i det moderna samhället. Under resans gång upplever de både frigörelse och fångenskap, öppenhet och fördom, stolthet och skam.
Vad händer när man går emot sina instinkter? Och vilka åtgärder krävs för att överleva med det moderna samhällets förutsättningar?

Om koreograferna

Mer om: Matilda Fleberg

Det karaktäristiska med Matilda Fleberg som koreograf är hennes förmåga att skapa fängslande nummer byggda på formationer, tempo- och dynamikskiften, kanon och en målande musikalitet som tillsammans bildar en virvlande helhetsbild av oförutsägbara mönster. Matilda har koreograferat till en rad olika produktioner som till exempel Eurovision, Let´s Dance, Julgalan, Melodifestivalen och arbetat med artister så som Zara Larsson, Molly Sandén och Astrid S med flera.

Mer om: Vaz

Two producers/songwriters who mix traditional west african drums with electronic beats and multi-dimensional harmonies. Originally from Sweden, with roots from Cape Verde, their music draws on the duo´s creole influences. The fusion of tribal drums, dynamic electronis and experimental sounds creates a dark, powerful yet ethereal pop hybrid signed Vaz.

Biljetter

Dela event: