Välkommen till en eftermiddag i danspraktikens tecken! Koreografen Björn Säfsten och Dansens Hus öppnar upp för samtal kring hur en danspraktik kommer till och vi diskuterar hur man bäst når ut till en publik med nya, koreografiska metoder!

Biljetter

15 jun

13:30

Inga biljetter, bokning via länk

Utgångspunkten är processen kring Säfstens verk And so we’re gone, som får urpremiär på Dansens Hus Elverket i höst.

Plats: Elverkets foajé
Datum och tid: 15 juni kl.13.30-16.00

13.30 – 14.15 Work-in-progress-visning
14.15 – 15.00 Fika och bubbel
15.00 – 15.45 Panelsamtal

I work-in-progress-visningen, tillsammans med Björn Säfsten och dansarna Pär Andersson, Philip Berlin, Anton Borgström, Madeleine Lindh och Jade Stenhuis, får du ta del av koreografiska skisser och prov på Säfstens nya praktik, blandat med beskrivningar av hur arbetet i studion går till väga och av praktikens olika beståndsdelar.

Efter paus samtalar Björn Säfsten med Katja Seitajoki, Dansens Hus, Ulf Thörn, Riksteatern Östergötland och Mariana Suikkanen Gomes, MDT Moderna Dansteatern, om vägen från praktik till färdigt verk och till publik via arrangören. Hur kan vi arbeta tillsammans så att en föreställning når hela vägen ut till publiken? Finns det nya sätt att publikarbeta? Vilka behov har arrangören och hur kan koreografer och producenter mötas upp?

Genomförs med särskilt stöd av Kulturrådet och i samarbete med Dansens Hus.

Anmäl dig vida denna länk: https://simplesignup.se/event/204637-fraan-praktik-till-publik

Biljetter

Dela event: