Typecasting, personliga erfarenheter och kroppspolitik.

Biljetter

17 okt

20:00

18 okt

20:00

I ”Last Dancer” fyller koreografen Sebastian Lingserius vår lilla scen till bredden med 12 dansare och en hjärtknipande historia om typecasting, personliga erfarenheter och kroppspolitik.

Last Dancer är unisondans, sång, kroppspraktik, dialog, dansteater och drömmen om medborgarlön.

Last Dancer funderar kring dansarens roll och egenskaper. Vilken sida av dig själv visar du upp på en arbetsintervju eller en audition? Alla dessa talangfulla ”multivider” som föll bort eller kom till. Alla dessa möjligheter som aldrig blev av. Ett spekulerande i en framtid där arbete inte längre mäts i tid.

Kom och upplev skrattandets fysiska påverkan!

18/10 HÄNG KVAR!

Mingel i lilla foajén (efter föreställningen) med Marlena Lampinen som spelar skivor.

Marlena Lampinen gör ljudkonst på dagarna och djar på nätterna. Förutom det så driver hon skivbolaget Moloton tillsammans med Linus Hillborg som släpper experimentell elektronisk musik och ljudkonst på fonogram

Om koreografen

Sebastian Lingserius

Sebastian Lingserius är frilansande koreograf och dansare, baserad i Stockholm. 2010 avslutade han sin Masterutbildning i koreografi vid Danshögskolan i Stockholm. Strax därefter startade han sin koreografiska plattform KASS produktion.

Sebastian har under de senaste åren varit verksam och skapat en mängd olika föreställningar och samproduktioner på bland annat Dansens Hus, MDT och WELD samt i Norge och Ungern. Han har också gjort installationsverk på bibliotek och konstgallerier samt undervisat och givit workshops på bland annat Danshögskolan och DC Stockholm.

Biljetter

Dela event: